Zapraszam na warsztaty które odbędą się 12 i 13 marca 2016 w Studiu Kulinarnym Browar Mieszczański.
Koszt: 220 zł. Zapisy: alkalicznystylzycia@gmail.com

Porozmawiamy o tym:

  • jakie są formy detoksu i którą z nich wybrać dla siebie
  • czym różnią się różne sposoby oczyszczania (w zakresie efektów i przebiegu)
  • jak prawidłowo przeprowadzić detoks (kluczowe elementy decydujące o jego skuteczności)
  • jak się przygotować do detoksu i jak prawidłowo go zakończyć)
  • czego możemy spodziewać się po detoksie
  • jak wzmocnić uzyskane w detoksie efekty
  • po czym poznać, że wybrany detoks jest wystarczający
  • dlaczego detoks jest wyzwaniem dla medycyny
  • case studies

Wspólnie przygotujemy proste i pyszne potrawy, które mogą być spożywane podczas detoksu. Posiłki te można też wprowadzić do swojego jadłospisu na stałe i przygotowywać je raz w tygodniu po to, aby odciążyć swój układ trawienny.

Przygotujemy:
sushi z kapusty z sosem z awokado lub orzechowym
zielone naleśniki z pysznymi sezonowymi, roślinnymi pastami
detoksykujące sezonowe zupy
pasztet warzywny
krakers warzywny
na osłodę – jaglany deser czekoladowy
– organizatorzy zastrzegają sobie prawo do zmiany menu

Uczestnicy otrzymają skrypt z przepisami z warsztatów i najważniejszym podsumowaniem wykładu oraz NIESPODZIANKĘ.

Warsztaty prowadzą:
Beata Sokołowska – psycholog zdrowia, propagatorka zdrowego stylu życia, autorka książek: „Alkaliczny styl życia” i „Alkaliczny detoks” , której premiera będzie na wiosnę 2016. Autorka bloga: alkalicznystylzycia.blogspot.com

Edyta Skorupska – promotor zdrowego odżywiania, specjalistka psychodietetyki, fotograf kulinarny, pasjonatka pysznej, zdrowej kuchni roślinnej, autorka bloga: przyzielonymstole.blogspot.com
Warsztaty odbędą się w klimatycznym miejscu: Studio Kulinarne Browar Mieszczański, Wrocław, ul: Hubska 44