Zupa ziemniaczana z czerwoną soczewicą
Czas 30 min. Zupę ziemniaczaną robię wtedy, gdy mam mało...
Pesto z nerkowców, czosnku niedźwiedziego i natki pietruszki
Czas 10 min. Kolejne pesto, którego głównym składnikiem jest DUŻY...
Zupa z czerwonej soczewicy
Czas 30 min. SOCZEWICA jest dla naszego organizmu doskonałym źródłem...
Pasta z kalafiora
Czas 30 min. Bardzo lubię pasty z pieczonych warzyw. Są...
Ajwar – domowa pasta z bakłażanów i papryki
Czas 10 min + pieczenie 30 min. AJWAR jest jedną...
Pasta z fasoli i cieciorki
Czas 30 min. Kolejna pasta kanapkowa. Tym razem połączyłam białą...
Pasta z natki pietruszki
Czas 10 min. Kolejna pasta kanapkowa z natką pietruszki w...
Hummus z suszonymi pomidorami i oliwkami
Czas 60 min. Na warsztatach u Marty z Jadłonomii nauczyłam...
Pasta z natki pietruszki i suszonych pomidorów
Czas 10 min. PIETRUSZKA – jej świeże, zielone listki (natka)...