Pasztet warzywno-jaglany z chutneyem z mango
Czas 30 min + pieczenie 1,5h. Prosty pasztet warzywno-jaglany, który jest wspaniałą,...
Zupa ryżowa z kurkami
Czas 30 min. Kurki to jedne z moich ulubionych grzybów. Doskonale nadają się...
Wędzone tofu i sezonowe warzywa w mleku kokosowym
Czas 30 min. Nie przepadam za tofu i produkty z soi staram się omijać...
5 pomysłów na szparagi
SZPARAGI – piękne, zielone, białe, fioletowe – po prostu pyszne….
Sushi z czarnego ryżu i szparagów
Czas 60 min. Zwijanie sushi nie jest tym co najbardziej lubię robić...
Zupa z boczniaków i szpinaku z kokosową nutą
Czas 30 min. Zamysł był taki, aby zrobić szybko gulasz...
Ciasto marchewkowo-jaglane z cytrynowym kremem z nerkowców
Czas 40 min + pieczenie 50 min. W naszym domu wszyscy lubimy...
Zupa ziemniaczana z komosą ryżową i czerwoną soczewicą
Czas 30 min. Nareszcie nastała moja ukochana jesień i każdego dnia...
Brownie marchewkowo-migdałowe z twarożkiem z nerkowców
Czas 15 min + pieczenie 40 min. Najlepsze ciasto świata to brownie,...
Dżem z rabarbaru i bananów i roladki warzywne
Czas 30 min. Od kilku lat na naszej działce rośnie rabarbar, który co roku...