Fritata ze szparagami i wędzonym tofu
Czas 15 minut + pieczenie Jeśli przywiązujesz się do jakiegoś dania...
Pasztet warzywno-jaglany
Czas 20 min. + pieczenie Mam wrażenie, że pasztety warzywne z dodatkiem...
Krakers z resztek – kuchnia zero waste
Czas 30 min. Jeśli miałaś już w rękach książkę „Alkaliczne gotowanie...
Ciasto marchewkowe z jabłkami i karobem
Czas 20 min+pieczenie Dzień dobry kochani – dawno na blogu nie pojawił...
Buraki – sezonowy skarb
Czas 30 min. BURACZKI – w latach przedszkolnych były moim znienawidzonym...
BATONY OWSIANO-BANANOWE Z CZEKOLADĄ
Czas 45 min. Postanowiłam zostać producentem ZDROWYCH BATONÓW. Na razie mówię...
KOTLECIKI Z ZIEMNIACZANEGO PUREE
Czas 30 min. Szybki przepis na kotleciki z resztek. Pomysł przyszedł mi do głowy...
CZEKOLADOWY FASOLOWIEC
Czas 45 min. Odkryłam blogowy skandal – a mianowicie to, że nie publikowałam...
Muffinki owsiane z malinami
Czas 35 min. Rzadko robię muffinki, ale za każdym razem jak się...
Ciasto czekoladowo-kokosowe bez mąki
Czas 10 min + pieczenie 30 min. Wakacje już prawie za pasem...