Fritata ze szparagami i wędzonym tofu
Czas 15 minut + pieczenie Jeśli przywiązujesz się do jakiegoś dania...
Pasztet warzywno-jaglany
Czas 20 min. + pieczenie Mam wrażenie, że pasztety warzywne z dodatkiem...
Krakers z resztek – kuchnia zero waste
Czas 30 min. Jeśli miałaś już w rękach książkę „Alkaliczne gotowanie...
Twarożek z nerkowców
Czas 15min. Idealnie kremowy twarożek, gładki i aksamitny – dla niektórych...
Krupnik jaglany
Czas 40 min. Zup nigdy dosyć. Stworzyłam już e-booka dla...
Pasztety świąteczne – moje 4 propozycje na twój stół
Czas 30 min. Nie wyobrażam sobie stołu Wielkanocnego bez pasztetu. W ogóle nie wyobrażam...
Zupa z czerwonej soczewicy z pieczarkami
Czas 40 min. Uwielbiam zupę z czerwonej soczewicy. Pierwszą jej wersję...
Pasztet z czarnej fasoli, jaglanki i migdałów
Czas 20 min. + pieczenie Pasztety to wspaniała opcja śniadaniowa, obiadowa...
Ciasto marchewkowe z jabłkami i karobem
Czas 20 min+pieczenie Dzień dobry kochani – dawno na blogu nie pojawił...
ZIELONY PONIEDZIAŁEK – pasta z pietruszki i czosnku.
Czas 10 min. Bardzo bym chciała wrócić do ZIELONYCH PONIEDZIAŁKÓW – nie wiem...