Czas
- 10 min.
Kolejne pesto, którego głównym składnikiem jest DUŻY pęczek natki pietruszki. Przepyszne. U mnie zjadane z chlebkiem jaglanym.

Składniki
- 1/2 szklanki nerkowców
- 1 pęczek natki pietruszki
- 2 liście czosnku niedźwiedziego (bez łodyżek)
- 1/2 słoika suszonych pomidorów razem z oliwą
- 3 duże ząbki czosnku
- 2 łyżki soku z cytryny
- sól
- pieprz
Sposób przygotowania
Wszystkie składniki miksuję na pesto. Na koniec dodaję sól i pieprz.
Edyta
Nazywam się Edyta Skorupska i od 7 lat pomagam kobietom takim jak Ty z sukcesem zmieniać nawyki żywieniowe. Wiem, że profilaktyka, ruch i zmiana nawyków mogą ZDZIAŁAĆ CUDA.
Jestem psychodietetykiem, coachem zdrowia, dietetykiem TMC i instruktorem slow joggingu. Prowadzę we Wrocławiu sezonową szkołę gotowania. Ze swoimi klientkami spotykam się na sesjach on-line, organizuję warsztaty oraz inspirujące kobiece wyjazdy w góry i konferencje dla kobiet.
Wierzę w holistyczne podejście do zdrowia oraz w to, że masz w sobie siłę, aby wejść na ścieżkę zmiany bez względu na wiek i miejsce, w którym utknęłaś. Marzę o tym, aby kobiety zaczęły słuchać swojego ciała i spojrzały na siebie z troską oraz szacunkiem.
Powiązane artykuły
Cieciorka z pieczonymi warzywami – pasta
Edyta,
2014-06-30
1 min czytania
Rozgrzewająca owsianka ze śliwką i gruszką
Edyta,
2017-09-21
2 min czytania
Pasztet warzywno-jaglany z chutneyem z mango
Edyta,
2017-12-11
2 min czytania
Ciasto witariańskie
Edyta,
2016-12-11
2 min czytania
1 Comment
Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi
O CZYM CHCESZ PRZECZYTAĆ?
DOSTAJESZ JUŻ ODE MNIE LISTY Z PRZEPISAMI?

Zapisz się na mój newsletter, a wyślę Ci ebooka z przepisami na 7 pysznych, rozgrzewających zup.
Dziękuję!
Teraz sprawdź pocztę, żeby potwierdzić swój zapis.
Zależy mi na Twojej prywatności i będziesz zapisana dopiero kiedy klikniesz w przycisk w wiadomości, którą wysłałam.
Super przepis; ja jeszcze dodałam kurkumy bo wszędzie ją wpycham ale nie zmienila smaku!!