Czas
- 40 min.
Jeżeli masz już usmażone te naleśniki i pastę z cieciorki w lodówce (np. tą z miętą, albo smalczyk z fasoli) to nic nie stoi na przeszkodzie, abyś zrobiła pyszną kolację. Ciesz się przygotowywaniem posiłków i twórz swoje własne artystyczne talerze, niech zachęcają twoją rodzinę do tego, aby porzucić (na zawsze) śmieciowe, sklepowe gotowe dania. Przecież to, co TY zrobisz własnymi rękami jest pełne miłości i najlepiej odżywi ich ciała.
Jeśli masz ochotę na słodszą wersję naleśników, to wystarczy przygotować nutellę z awokado i karobu i zawinąć sushi naleśnikowe lub zrobić piękny naleśnikowy tort, który przyozdobisz orzechami.
Naleśniki smarujemy pastą z cieciorki lub nutellą czekoladową (w wersji dla łasuchów) i zwijamy ruloniki, które kroimy w paski i układamy na talerzu.
Edyta
Powiązane artykuły
Krakersy bardzo chrupiące
Czekoladowy sernik z tofu
Czekoladowe ciastka jaglano-kokosowe
Minitarty owsiano-orzechowe z kremem z awokado
O CZYM CHCESZ PRZECZYTAĆ?
DOSTAJESZ JUŻ ODE MNIE LISTY Z PRZEPISAMI?
Zapisz się na mój newsletter, a wyślę Ci ebooka z przepisami na 7 pysznych, rozgrzewających zup.
Dziękuję!
Teraz sprawdź pocztę, żeby potwierdzić swój zapis.
Zależy mi na Twojej prywatności i będziesz zapisana dopiero kiedy klikniesz w przycisk w wiadomości, którą wysłałam.