Czas
- 30 min.
Zainspirowałam się ostatnio batonikami Iwonki z bloga Smakoterapia i postanowiłam zrobić pyszne trufle, które przygotowuje się błyskawicznie…a jeszcze szybciej zjada:).

Składniki
- 2 garści daktyli
- 1 garść płatków lub wiórków kokosowych
- 3 łyżki sezamu (u mnie czarnego)
- popping z kaszy jaglanej
Sposób przygotowania
- Daktyle, płatki kokosowe i sezam miksuję dość dokładnie.
- Dosypuję popping i ugniatam.
- Po chwili lepię kulki.
- Przechowuję je w słoiku w lodówce.
Edyta
Nazywam się Edyta Skorupska i od 7 lat pomagam kobietom takim jak Ty z sukcesem zmieniać nawyki żywieniowe. Wiem, że profilaktyka, ruch i zmiana nawyków mogą ZDZIAŁAĆ CUDA.
Jestem psychodietetykiem, coachem zdrowia, dietetykiem TMC i instruktorem slow joggingu. Prowadzę we Wrocławiu sezonową szkołę gotowania. Ze swoimi klientkami spotykam się na sesjach on-line, organizuję warsztaty oraz inspirujące kobiece wyjazdy w góry i konferencje dla kobiet.
Wierzę w holistyczne podejście do zdrowia oraz w to, że masz w sobie siłę, aby wejść na ścieżkę zmiany bez względu na wiek i miejsce, w którym utknęłaś. Marzę o tym, aby kobiety zaczęły słuchać swojego ciała i spojrzały na siebie z troską oraz szacunkiem.
Powiązane artykuły
Zielony poniedziałek: jagodowe pole
Edyta,
2015-08-24
1 min czytania
Ciasteczka mocno orzechowe
Edyta,
2015-06-15
1 min czytania
1 Comments
Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi
O CZYM CHCESZ PRZECZYTAĆ?
DOSTAJESZ JUŻ ODE MNIE LISTY Z PRZEPISAMI?

Zapisz się na mój newsletter, a wyślę Ci ebooka z przepisami na 7 pysznych, rozgrzewających zup.
Dziękuję!
Teraz sprawdź pocztę, żeby potwierdzić swój zapis.
Zależy mi na Twojej prywatności i będziesz zapisana dopiero kiedy klikniesz w przycisk w wiadomości, którą wysłałam.
smakowite i szybkie w przygotowaniu, przećwiczone na warsztatach :)