Pasztety świąteczne – moje 4 propozycje na twój stół
Czas 30 min. Nie wyobrażam sobie stołu Wielkanocnego bez pasztetu. W ogóle nie wyobrażam...
5 pomysłów na szparagi
SZPARAGI – piękne, zielone, białe, fioletowe – po prostu pyszne….
Pasta z suszonych pomidorów, czarnych oliwek i żurawiny
Czas 30 min. Bardzo lubię szybkie i proste receptury, najlepiej takie,...
Pasta z pieczonych szparagów
Czas 10 min + pieczenie 25 min. Czasem na naszym stole lądują...
Pasta z fasoli adzuki
Czas 30 min. Zapraszam na dwie pyszne pasty z fasolki adzuki. Jedna...
Pasta z fasoli Jaś
Czas 15 min + moczenie i gotowanie fasoli. Strączki… jedni jedzą je każdego...
Roladki z cukinii z serkiem migdałowym
Czas 30 min. Serek z migdałów przygotowuję na dwa sposoby. Gdy robię mleko...
Pasztet z cieciorki, oliwek i suszonych pomidorów
Czas 15 min + pieczenie 60 min. Jesień to w naszym domu czas...
Hummus z pieczoną dynią i papryką
Czas 30 min. Nie mogę napatrzeć się na te piękne, pomarańczowe dynie na straganach....
Sałatka inaczej podana
Czas 30 min. Lubimy zajadać sałatki. Często robię je w dużej misce,...