Pasta z fasoli adzuki
Czas 30 min. Zapraszam na dwie pyszne pasty z fasolki adzuki. Jedna jest...
Naleśniki z niepalonej kaszy gryczanej i pesto z rukoli
Czas 60 min. Moje dzieci uwielbiają naleśniki, dlatego staram się, za każdym razem...
Pasta z fasoli Jaś
Czas 15 min + moczenie i gotowanie fasoli. Strączki… jedni jedzą je każdego dnia,...
Pasta z awokado
Czas 30 min. Awokado, czyli zielone masło jak mówią moje dzieci, jest...
Pasta z pieczonych warzyw
Czas 10 min + pieczenie 50 min. Dzisiaj będzie o warzywach i o pysznej paście, którą...
Pasta z pieczonych warzyw i cieciorki
Czas 30 min. Pasty z pieczonych warzyw przygotowuje w bardzo różnych kombinacjach. Ich...
Powidła z czerwonej cebuli, śliwek i rozmarynu
Czas 30 min. Długo zastanawiałam się jak nazwać to „cebulowe coś” –...
Pasztet z dyni, jarmużu i kaszy jaglanej
Czas 20 min + pieczenie 50 min. Zrobienie pasztetu warzywnego nie jest zbyt pracochłonne,...
Jesienna pasta z dyni
Czas 30 min. Dynia Hokkaido (o pysznym, lekko orzechowym miąższu), bananowa (pomarańczowa,...
Pasztet z cieciorki, oliwek i suszonych pomidorów
Czas 15 min + pieczenie 60 min. Jesień to w naszym domu czas pieczenia pasztetów....