Pasztet z kaszy jaglanej i grochu
Czas 15 min + moczenie grochu + pieczenie 40 min. Przeczytałam ostatnio, że jaglanka...
Pasta z kalafiora
Czas 30 min. Bardzo lubię pasty z pieczonych warzyw. Są łatwe i nie ma chyba osoby,...
Ajwar – domowa pasta z bakłażanów i papryki
Czas 10 min + pieczenie 30 min. AJWAR jest jedną z naszych ulubionych past....
Pasta z fasoli i cieciorki
Czas 30 min. Kolejna pasta kanapkowa. Tym razem połączyłam białą fasolę...
Pasta z białej fasoli
Czas 30 min. FASOLA występuje prawie w 400 gatunkach, więc jest w czym wybierać. Każdego...
Pasta z natki pietruszki
Czas 10 min. Kolejna pasta kanapkowa z natką pietruszki w roli głównej. Tym...
Hummus z suszonymi pomidorami i oliwkami
Czas 60 min. Na warsztatach u Marty z Jadłonomii nauczyłam się przygotowywać pyszny hummus...
Pasta z natki pietruszki i suszonych pomidorów
Czas 10 min. PIETRUSZKA – jej świeże, zielone listki (natka) zawierają...
Pasta warzywna
Czas 30 min. Bardzo często przygotowuję uniwersalne pasty warzywne, które mogę...
Pasta z kalafiora
Czas 40 min. Ostatnio kalafior często gości na naszym stole. Dzieci bardzo...