ZIELONY PONIEDZIAŁEK – pasta z pietruszki i czosnku.
Czas 10 min. Bardzo bym chciała wrócić do ZIELONYCH PONIEDZIAŁKÓW – nie wiem...
Pasztet warzywno-jaglany z chutneyem z mango
Czas 30 min + pieczenie 1,5h. Prosty pasztet warzywno-jaglany, który jest wspaniałą,...
10 pomysłów na więcej warzyw na Twoim talerzu
WARZYWA – niby jadamy ich już trochę więcej (bo stało się...
Pesto z czosnku niedźwiedziego
Czas 15 min. Zazieleniło się bardzo, więc sezon na pesto z przeróżnych liści...
Pasta z suszonych pomidorów, czarnych oliwek i żurawiny
Czas 30 min. Bardzo lubię szybkie i proste receptury, najlepiej takie,...
Pasta z groszku, bazylii i orzechów
Czas 30 min. Tęsknię już za zielonym ogródkiem, gdzie rozrasta się...
Zielone masło
Czas 30 min. Masło z ziaren – intensywnie zielone i zaskakujące w smaku....
Pasta z edamame, brokuła i mięty
Czas 30 min. Pasty warzywne. Mam do nich ogromną słabość i robię...
Pasta z pieczonego bobu, papryki i czosnku
Czas 30 min. Bób to skarbnica wartości odżywczych dlatego przygotowuję go dość...
Pasta z pieczonych szparagów
Czas 10 min + pieczenie 25 min. Czasem na naszym stole lądują...