Pasztet warzywno-jaglany
Czas 20 min. + pieczenie Mam wrażenie, że pasztety warzywne...
Pasztety świąteczne – moje 4 propozycje na twój stół
Czas 30 min. Nie wyobrażam sobie stołu Wielkanocnego bez pasztetu....
Pasztet z czarnej fasoli, jaglanki i migdałów
Czas 20 min. + pieczenie Pasztety to wspaniała opcja śniadaniowa,...
ZIELONY PONIEDZIAŁEK – pasta z pietruszki i czosnku.
Czas 10 min. Bardzo bym chciała wrócić do ZIELONYCH PONIEDZIAŁKÓW...
Pasztet warzywno-jaglany z chutneyem z mango
Czas 30 min + pieczenie 1,5h. Prosty pasztet warzywno-jaglany, który...
10 pomysłów na dynię
Dynia podobnie jak burak jest w kuchni bardzo wszechstronnym warzywkiem....
10 pomysłów na więcej warzyw na Twoim talerzu
WARZYWA – niby jadamy ich już trochę więcej (bo stało...
Masło z migdałów i orzechów laskowych
Czas 30 min. Masło orzechowe to produkt, który omijałam kiedyś...
Pesto z czosnku niedźwiedziego
Czas 15 min. Zazieleniło się bardzo, więc sezon na pesto...
Pasta z suszonych pomidorów, czarnych oliwek i żurawiny
Czas 30 min. Bardzo lubię szybkie i proste receptury, najlepiej...