Pasta z zielonego groszku
Czas 15 min. U nas cały czas zielono…Uwielbiam ten czas,...
Pasta z bobu i cebuli
Czas 40 min. Capriata to we Włoszech przetarty bób. Doprawia...
Cieciorka z pieczonymi warzywami – pasta
Czas 10 min + pieczenie 40 min. Bardzo lubię wymyślać...
Pasta z cieciorki i mięty
Czas 15 min. Ugotowałam cieciorkę. Miałam zrobić hummus, ale…mięta tak...
Pesto z nerkowców, czosnku niedźwiedziego i natki pietruszki
Czas 10 min. Kolejne pesto, którego głównym składnikiem jest DUŻY...
Pasztet z kaszy jaglanej i grochu
Czas 15 min + moczenie grochu + pieczenie 40 min....
Pasta z kalafiora
Czas 30 min. Bardzo lubię pasty z pieczonych warzyw. Są...
Ajwar – domowa pasta z bakłażanów i papryki
Czas 10 min + pieczenie 30 min. AJWAR jest jedną...
Pasta z fasoli i cieciorki
Czas 30 min. Kolejna pasta kanapkowa. Tym razem połączyłam białą...
Pasta z białej fasoli
Czas 30 min. FASOLA występuje prawie w 400 gatunkach, więc...